štvrtok 5. novembra 2015

Natalia Fashion

Každé dievča sa nejakým spôsobom stará o svoj vzhľad, nezáleží na tom, či rado nakupuje alebo nie. Mnoho z vás nevie, kde vyhľadávať pekné kúsky za dobré ceny, tým myslím niečo, čo vám neurobí pekný škrt cez rozpočet a viem, že veľa z vás vie presne o čom hovorím. Nedávno som objavila krásny módny internetový obchodík, náhodne cez sociálnu sieť facebook. Ich produkty ma skutočne oslovili a predstavte si, že nielen že predávajú nádherné kúsky za dobré ceny, robia aj pravidelné súťaže o tričká, kabáty, doplnky...
Niečo o obchodíku:
Natalia Fashion je internetový obchodík , založený v roku 2012. Neviete ho nájsť ešte na jeho vlastnej stránke, ale administrátorky prezradili, že už nová stránka čaká len na konečné grafické úpravy, takže tam čoskoro môžete nakupovať. Pokiaľ máte akékoľvek otázky, rady vámich zodpovedia, či už ide o základné otázky na oblečenie alebo konkrétne miery. Pokiaľ nemáte rady internetovú platbu, balíček k vám pricestuje na dobierku. Nájdete ich na FB stránke: Natalia Fashion, ale možno ich kontaktovať aj emailom tu : nataliafashionshop@gmail.com

Čo som si kúpila?
Hľadala som mikiny s textúrou s jemným nádychom vintage štýlu. Ako som už spomínala aj v mojom liste želaní, obľúbila som si žlté veselé postavičky, známe ako mimoni a náhodne som našla túto šikovnú mikinku. Vecička mi prišla do troch dní, a vyzerala omnoho krajšie ako na fotografií. Nebojte sa, nejde o čínske výrobky. Toto potešenie do obchodíku zavítalo až zo samotného Talianska, kde si na móde a kvalite výrobkov veľmi potrpia.

Pokiaľ ste vyberavé, nie je čo riešiť a treba zavítať do nového nákupného sveta a ak nie nakupovať, tak skúsiť šťastie a vyhrať nejaké to prekvapenie. 
ENGLISH VERSION:
Every girl takes care about her appearance, o matter if she loves shopping or not. Many of you do not know where to buy cool stuff for appropriate price , and i am sure you know what I am talking about. I just discovered one pretty cool internet shop via social page facebook. Their products made great effect on me and imagine, they also make give aways regularly! You can win there t-shirts, sweatshirts, jackets, jewelery...
Something about shop:
Natalia Fashion, internet fashion shop, was created in 2012, but it still has no it owns page on web, just on facebok. Administrators assured me, that their own page is in making progress and you can shop there soon. If you have any questions, they are very nie and answer on every message, no matter if it´s to shop or to clothes , so you also don´t need to wory that you would choose wrong size. You can find them at facebook : Natalia Fashion, or contact them via email:
What I bought?
I was looking for sweatshirts with textures with quite vintage style, and as I mentioned in my wishlist, I fell in love with happy yellow creatures, called minions. To be honest I found this one just randomly. The sweatshirt came to me after folowing days, very quickly, so you can really rely on personal. Do not wory, they do not sell grotty products . My sweatshirt is from Italy with really god quality, personally I like it more than on the photo I saw on the internet. If you love cool stuff and wanna get it for cheaper price, you should visit this shop, and I a sure I will shop there soon again. And now to some photos of their products , enjoy! 




This gonna be on my wishlist





5 komentárov:

  1. Hey Becky. Hope you are doing well. Great post. I love vintage shirts. Will check Natalia Fashion. :D

    Fatima | www.blogsbyfa.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Oh hey girl! Hope you 're doin well too! Sure i do :) i just gad couple of problems at school....will explain that later :)

    OdpovedaťOdstrániť