utorok 7. júla 2015

Healthy and Fresh

 Jesť zdravo? Nemusí to znamenať koniec dobrôtkam  a čokoládkam, čipsom alebo fast food-u. Avšak je omnoho lepšie to mixovať so zdravým a vynikajúcim jedlom, tým myslím šalát, zemiaky, kurča, syr....vyzerá to výnimočne a farebne, tak aký je hlavný problém? Ľudia nie sú dosť kreatívny nato, aby to skúsili. Ak mám byť úprimná, zjem nejaké tie tabličky lahodnej čokolády každý deň, alebo tie čipsy, ale môj jedálniček je veľmi zdravý :) môžem vám ukázať nejaké typy na jedlá, ktoré sú vhodnými do tohto horúceho počasia. Čerstvé,zdravé,vynikajúce, to je jedlo, ktoré milujem! Čo je dodatok, neostanete z neho z vyššou váhou. A nápoje, veľmi sa o ne nestarám, kaaždá tekutina je pre telo potrebná, je jedno aký druh nápoja kto zvolí :)
typy:
Raňajky: musli, šalát s malom a chlebíčkami, syrový chlieb, keksíky a jogurt
Obed    : zeleninový šalát so zemiakmi, francúzske zemiaky, alebo všetko čo máte radi
Večera  : koláčiky, jogurt, chlebíčky s maslom a medom, chlieb a čerstvá zelenina, niečo nie veľmi kalorické a ľahké na žalúdok, hlavne bez cukru,pretože sa vám nebude spať podľa vašich predstáv :)




Eatting healthy? It doesn't mean to stop eatting chocolate bars,crips and traditional junk food. But it is much better to mix it with healthy and delicious food, I mean lettuce,potatoes, chicken,cheese... It looks delicious and colourful, it tastes delicious, so what 's the main problem? People are not creative enough to try it. To be honest I eat some chocolate bars every day,or chrisps, but my eatting is very healthy :) here I 'll show you which food is appropriate in this hot weather. Fresh,healthy,delicious, that is the food I love! What 's more , you won't be fat. And drinks, I don't care, it is necessary and everything is good! How do you eat these days Tips :
Breakfast : musli , salat with buter and bread, cheese and bread, cookies with yoghurt
Lunch      : vegetable salat with potatoes, french potatoes, or simply everything is perfect
Dinner     : cookies, youghurt, bread with butter and honey,  bread with fresh vegetables, something not very caloric you know, and without sugar, because you will not sleep very well


 Niečo, čo každý má rád
 Something, what everyone likes

Skvelý a farebný obed



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára