utorok 8. septembra 2015

Back to school!

Letné dni rýchlo uplynuli, škola znovu otvára dvere a chystá sa nám vniesť do hláv nové informácie. Niekto to berie ako najhoršiu nočnú moru, niekto ako nové dobrodružstvo! Môj čas kreativity sa určite práve začína aj v školskej oblasti. Hlavným cieľom z fashion oblasti je určite pokombinovať čo najviac kúskov z mojej skrine :) . Dnešný outfit som s vybrala spontánne, no na môj údiv sa mi zapáčil.

Je vhodné sa líčiť do školy?
Decentný výzor nikomu neublíži, no zmachlené tváre sa skutočne nehodia do školských lavíc.

Ako sa obliekať do školy?
Každá škola má osobitné požiadavky, no aj nevyzývavé kúsky sa krásne kombinujú, určite nie je potrebné zanedbávať odievanie sa,váš výzor hovorí o tom akým ste človekom.

Je povolené nosiť tmavšie rúže či lesky?
Ak si myslíte, že to zvýši kvalitu vášho života alebo vedomostí, nie je to problémom, no nezabúdajte, že škola nie je módna prehliadka, tak by sa patrilo sa chovať rozumne :)

Summer days went so quickly ad our school opens the door again, to teach us more new information. Someone takes it like the worst nightmare, someone like a new adventure ! My time for creativity is beggining also in school period. My main goal is going  to be succesful with matching many kinds of stuff from my wardrobe to  look perfect :) I have chosen this outfit randomly, but to be honest i did not expect liking it that much .

Is it okay to put your make-up on to school?
Smart look won´t hurt anyone,but do not use it that much, you are at school ,not on any fashion show.

How to dress up to school?
Every school has got it owns rules, but it is also beautiful to play with smart clothes. Care about it, you are at school, not on any farm.

Is it allowed to wear dark lipsticks or lip glosses?
If the quality of your life or knowledge will be better thanks to that stuff, why not? But seriously, this is not necessary,really.



A nyári napok gyorsan elröppentek. Az iskola újra kitárja elöttünk kapuit és mi újra belépünk atudás birdalmába. Néhányan úgy tekintenek erre, mint a legrosszabb rémálomra,néhányan pedig izgalmas kalandként élik meg. A kreatív idöszak számomra pontosan ilyenkor kezdödik. A divat tekintetében a fö célom, hogy minél jobban kombináljam a szekrényemben található ruhadarabokat. A mai szettemet teljesen spontán módon választottam ki. Ennek ellenére rendkívül megtetszett a választásom.

Megfelelö ha az iskolába sminkelünk? 
A szép decents smink senkinek sem árthat. Ennek ellenére az erös smink egyértelmüen nem az iskolapadokba való.

Hogy öltözzünk fel az iskolába?
Minden iskolának megvannak a maga elvárásai. A csinos letisztult darabok szépen kombinálhatóak. Nem szükséges, hogy kihívó öltözködésünkel hívjuk fel magunkra a figyelmet, hiszen a kevesebb néha több.

 Megengedett a sötétebb tónusú rúzsok és szájfények használata?
Ha úgy gondoljátok, hogy ez növeli az életszínvonalatokat, esetleg a tudásotokat akkor nem probléma. Azt sem szabad elfelejtenetek, hogy az iskola nem divatbemutató, ezért ebben a témában hallgassatok az eszetekre.






6 komentárov:

  1. Si multijazyčná :D je to vôbec slovo? Nevadí! Chápeme sa! Ak ti môžem len poradiť, v anj preklade si dávaj pozor na 3. osobu a na časy a ich postupnosť. Trošku to máš domotané. Nie že yb to bola závažná chyba - všetci pochopia ako to myslíš, ale mne to nedá :D Inak píšeš pekne a takým nechaotickým štýlom :)
    http://booklovers-world.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sorry, to nie je moja gramatika ale moja uzasna klavesnica ,ktora niekedy nereaguje :)

      Odstrániť
  2. Pěkný článek :-) Ty fotky jsou krásné

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Gabi, tvoj blog sledujem už dlho :) , máš dobrý štýl! :)

      Odstrániť